Aloe Vera Gel

Aloe vera gelly

Aloë vera is heilzaam voor een verscheidenheid aan huidaandoeningen. Als u last heeft van eczeem of dermatitis kunt u profiteren van de natuurlijke vochtinbrengende, genezende en ontstekingsremmende eigenschappen van aloë vera. Eczeem is een pijnlijke aandoening die wordt veroorzaakt door een stoornis in het immuunsysteem. De ontstekingsremmende eigenschappen kunnen de pijn verlichten en uw huid langdurig gezond houden. De ontstekingsremmende ingrediënten in aloë vera zijn effectief bij de behandeling van dermatitis en psoriasis. Psoriasis is een pijnlijke en ongemakkelijke huidaandoening die naar verluidt wordt veroorzaakt door de genetische reactivering van de ziekte. Het kan zeer agressief zijn en zeer pijnlijk en ontstoken worden. Zowel aloë vera als lavendel zijn doeltreffend bij de behandeling en genezing van deze aandoening. De verzachtende, ontstekingsremmende eigenschappen van aloë vera maken het nuttig bij het verlichten van de pijn van psoriasis.

Aloë vera gelly is niet alleen een vochtinbrenger, maar heeft ook ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Het helpt de “producten” te verwijderen die door puistjes en dergelijke zijn achtergelaten en het “opnieuw invriezen” kan de aandoening helpen verminderen. Gebruik bij het wassen een zachte, ronddraaiende beweging, want dat helpt om waar mogelijk weg te spoelen. Als uw huid rood of ontstoken wordt, gebruik dan liever een gel- dan een zeepachtig reinigingsmiddel. Als u make-up gebruikt, kom dan niet in de verleiding om dit meteen te verwijderen. Chemische stoffen in cosmetica kunnen de huid beschadigen. Lees altijd het etiket en doe uw onderzoek. Kies uw make-up bij een dermatoloog. Aloë vera gel helpt bij de ontstekingsremmende werking van puistjes en andere anti-aging behandelingen.

Als u vaak in de zon zit of last heeft van een bruine teint, is het gebruik van aloë vera ook een effectieve manier om uw bruine kleur te behouden. Aloë vera heeft een terugveereffect en maakt het huidoppervlak glad als het wordt uitgerekt of uitgetrokken. Aloë vera bevat glycoproteïnen zoals junctioninen, die helpen pigmentvlekken tegen te houden en veroudering tegen te gaan.

Naast de bovengenoemde voordelen, kan aloë vera gel ook worden gebruikt om roos te behandelen. Het is zelfs nuttig op de hoofdhuid om jeukende hoofdhuid zweertjes te behandelen. Dep de aloë vera gel op de hoofdhuid, laat het een paar minuten intrekken en was het er dan af. Doe dit dagelijks totdat de jeuk weg is.Zoals veel planten kan aloë vera ook worden gebruikt om bevriezing te behandelen. Maar in tegenstelling tot andere geneeskrachtige kruiden is aloë vera een natuurlijk huidverzorgingsproduct. Het kan worden gebruikt zoals het is of verdund met andere geneeskrachtige kruiden voor het meest effectieve effect. Om ringworm te behandelen meng je 20% aloë vera met 90% melk van maden.

Als natuurlijk anti-schimmelmiddel kan het ook worden toegevoegd aan een gekookt melkbad om infecties te doden. Omdat aloë vera zo’n veelzijdige plant is met veel verschillende werkingen, is het een goed idee om uit te kijken naar een aloë vera net voordat je het nodig hebt. Hoewel aloë vera op de juiste manier nuttig is als een natuurlijk huidverzorgingsproduct kan het voor sommigen ook traumatiserend zijn. Mensen met een lage immuniteit zijn bijzonder goede kandidaten voor aloë vera micro needling. Het is het beste om met uw arts te praten over de mogelijkheid van micro needling voordat u een definitieve beslissing neemt over deze vorm van behandeling.

Lees meer:
Aloe vera creme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.