Hoe knip je je haar?

Barber in Rotterdam

Hier zijn een paar dingen die je moet weten over het laten knippen bij een professionele barber. Ten eerste, ze zijn duur. Ik denk dat je krijgt waar je voor betaalt. Mensen schijnen te denken dat het een geweldig idee is om je haar door een barberte laten knippen, maar dat is het gewoon niet waard. Tenzij je het hem zelf laat trimmen.

Als je zelf niet naar de barber gaat om je haar te laten knippen, moet je ervoor zorgen dat de barber het kan doen. Als je voor langere tijd weggaat, moet je ervoor zorgen dat je haar gezond blijft. Vergeet niet, een kapper is gewoon een man die een baan probeert. Als het je niet bevalt, laat je het hem afkraken of je moet een andere kapper nemen.

Stel je voor dat je de ene dag een uur, de andere dag misschien twee uur, en de week dat je haar geknipt moet worden. Het maakt niet uit of het je pony, lengte of wortels zijn die je uit. Als je ’s morgens iets te doen hebt, dan moet je ervoor zorgen dat je haar in goede conditie is omdat je waarschijnlijk een knip- en droogbeurt gaat doen.

Als u voor langere tijd weg bent, moet u er ook voor zorgen dat uw barber zijn werk kan doen. Probeer niet zelf je haar te knippen. Ik ken mensen die dat geprobeerd hebben en die uiteindelijk een verpletterde uitgroei kregen die hen een trip naar de barbershop kostte. Het is beter om het zelf te doen, maar hopelijk kunnen de tips in dit artikel je helpen om de ramp van het uitscheuren van je kostbare haar te voorkomen.

Als je in de barbersstoel zit, moet je haar in perfecte conditie zijn. Als je je haar wast, verzorgt en in model brengt, hoef je het waarschijnlijk niet te knippen. Het probleem met haarverzorging en knippen is echter dat de uiteinden zo kort zijn dat het haar er pluizig uitziet tenzij je het goed knipt.

Om uw haar te knippen of te trimmen, moet u begrijpen hoe elk haartype zich gedraagt. Dun haar zal veel meer finesters nodig hebben dan dikkere texturen. Als je dun haar hebt, moet je niet streven naar een knipbeurt. Je zult er uiteindelijk alleen in slagen om het netjes te houden rond de bovenkant en misschien een beetje aan de zijkanten. Het enige wat je echt moet knippen is de lengte. Als het allemaal gelijk is, hoef je alleen maar je achterkam te controleren op gemiste stukken.

Als je dik haar hebt, moet je er zeker van zijn dat je de stukken goed beheert. Als je de tijd hebt, vraag je barber dan of hij je kan helpen met alle tips die hij kan bedenken. Als je de tijd neemt om een kam te gebruiken, kom je al een heel eind, vooral als je dik haar hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.