Hoe versier je je haar?

Kapper Middelburg


Het belangrijkste is te weten dat ongeacht de prijs, het haar doen op de eerste plaats komt. Het gaat er dus niet om veel geld uit te geven aan de beste haarshampoo, conditioner, hete oliebehandeling, enz. Het gaat erom dat je weet dat je je steentje hebt bijgedragen aan het helpen van ons milieu door alleen natuurlijke producten te gebruiken.

Het gaat erom dat je weet dat je je steentje hebt bijgedragen aan de bescherming van ons milieu. Ongeveer 60% van wat wij in deze wereld produceren, wordt al door ons verbruikt. Als we onze vraag met een conversie kunnen verminderen, kunnen we ervoor zorgen dat de natuurlijke hulpbronnen van deze wereld ons eeuwenlang kunnen onderhouden.

Niet alleen natuurkappers, maar ook schoonheidsspecialisten geven het voorbeeld van hoe cool en hip het kappersvak kan zijn. En natuurlijk haar zorgt daarvoor. Mensen gebruiken extensions om extreme kapsels te krijgen en soms worden ze het gesprek van de dag. Maar zo’n beslissing hangt helemaal van jou af. Als professional moet je je stijl bepalen in je werk en als je dat totaal anders doet dan de norm van de maatschappij, zul je klanten verliezen. Dus emotioneel moet je sterk zijn om aan de verwachtingen van je klanten te voldoen.

-De andere kant van het gaat ook over creativiteit. Stel je een plek voor waar alleen de funky dingen zijn. Je zult je vervelen en verder trekken. Maar als je in Middelburg, Duitsland bent en je ziet alle coole dingen om je heen, dan zul je verliefd worden. Je zult creatief worden en iets anders proberen. Zo kan je bijvoorbeeld naar de natuurlijke haarverf bij de kapper laten inbrengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.