Hoe vind je een goede dameskapper?

Bruidkapper


Een van de beste manieren om een goede dameskapper te vinden is het aan mensen te vragen. Als je iemand ziet met een kapsel dat je leuk vindt, vraag dan waar ze dat hebben laten doen. Nu kan dit een beetje hit and miss blijken te zijn, dus het beste wat je kunt doen als je op zoek bent naar een goede kapper is advies vragen aan vrienden.

Ik weet uit eerste hand hoe moeilijk het kan zijn om een goede bruidkapper te vinden. Ik ken het gevoel wanneer je weet dat je er een gevonden hebt die je er fantastisch laat uitzien, om dan de volgende keer dat je in hetzelfde gebouw bent om naar hetzelfde kapsel te kijken, tot de ontdekking te komen dat het totaal anders is. Meestal kunnen vrienden of familieleden die een goede kapper hebben, met een aanvullende lijst van accessoires, u adviseren over wat zij mooi vinden. Dit wordt “airbrushcop” genoemd. Het probleem is dat het moeilijk is iemand te vinden die een kapsel kan airbrushen, en door het gebouw kan vliegen, om je te laten weten of het goed staat. Als u een regelmatige bezoeker bent van purple sup sandals, en hand in hand loopt met uw auteur in de lente, wilt u misschien een andere optie aan uw lijst toevoegen.

Tips #3: Kies niet de nieuwste haarstijl, tenzij je er bekend mee bent. Als u iets nieuws kiest kan het er precies zo uitzien als de stijl van een ander jaar. En, je hebt waarschijnlijk maar één jaar van slechte haardagen te verduren. Het is niet nodig om het opnieuw te ondergaan.

Tips #4: Beslis en kam uw kapselBegin een miniproces om u te helpen uw beslissing te nemen. Of uw kapsel nu tijdelijk, semi-permanent, demi-permanent of permanent is, het is zinvol om uw kapsel zo nu en dan wat op te frissen. Niet alleen ziet u er dan goed uit, maar het helpt u ook beslissen of u met uw tijdelijke permanent wilt blijven leven. Er is geen reden om slechte haardagen te verdragen.

Tips #5: Neem een nieuw kapselLaat u niet leiden door uw kapper, maar als u toch wat tijd aan uw haar gaat besteden, kunt u net zo goed een nieuw kapsel nemen. Er is niets mis met het hebben van een nieuwste kapsel.Veel nieuwste kapsels zijn gebaseerd op de backcombed stijl. Het geheim is om uw stylist wat tijd aan u te laten besteden, uw natuurlijke groei te complimenteren, en dan het proces te herhalen om het natuurlijk te doen lijken. Er zijn ook “surfing” versies van de backcombed stijl. Surfen op het nieuwste kapsel is een tijdverdrijf waar veel mensen op scholen zoals lesgeven niet meer mee bezig zijn. Het kan druk worden, dus raad een stoel voor adolescenten of volwassenen aan als je mee gaat doen.

Tips #6: Laat je haar er natuurlijk uitzienKies een kapsel dat er natuurlijk uitziet. De enige manier om natuurlijk haar te krijgen is door het af te knippen, dus de keuze om het natuurlijk te laten groeien is uiteindelijk jouw keuze. Natuurlijk haar is ook makkelijker te stylen en het klit veel minder snel. Hoe minder je haar klit, hoe langer je haar in je hoofd zal blijven. Als u besluit uw haar kort te houden, is het ook beter handelbaar. Korte kapsels zien er ook vrouwelijker uit.

Tips #7: Krijg een kleurboost om je zelfvertrouwen op te krikkenDe meeste kleuren geven je huid een instant gloed, geven een warmere gloed, vooral groen of paars, maar zullen weinig doen voor je haarkleur. Als je niet van plan bent om veel geld te investeren voor een highlight, probeer dan een kleureffect shampoo van hetzelfde merk dat je als kleur gebruikt. Deze shampoos kleuren alleen de buitenkant van je haar en laten de rijke, warme lokken met rust. Dit kan je een lichte, glinsterende boost geven die vanaf de hoofdhuid zal stralen.

Tips #8: Blijf bij voedingsmiddelen die goed binnen uw dieet passenNu u een beter idee heeft van wat uw haar nodig heeft, kunt u beginnen het dieet aan te vullen met de nodige voedingsstoffen. Hoewel het volkomen veilig is om elke dag zes maanden aan vaste calorieën te eten, kan het nooit kwaad om dat aan te vullen met een gezonde multivitamine en verschillende D-vitaminesupplementen. Vitamines variëren dramatisch in alle culturen en zijn afhankelijk van het vermogen van het lichaam om ze op te nemen. De beste supplementen voor haar zijn natuurlijk diegene die je lichaam nodig heeft.

Tips #9: Zorg voor voldoende slaap. Vroeg slapen is een absolute must als je langer en gezonder haar wil. Overweeg vier tot zes nachten bedrust binnen drie tot groeihormonen, en zelfs dan zijn er studies die beweren dat er ’s nachts voldoende voedingsstoffen worden opgedaan.

Tips #10: Geef je melk meer volume. Melk is een uitstekende bron van groeihormonen, dus melk aanvullen met groeihormonen zal helpen om je manen te laten groeien.

Lees meer:
Visagie Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.