Wat is de beste massage voor uw huid?

Gezichtsbehandelingen Rotterdam


In de eerste plaats bieden wij u het eerste consult.Tijdens dit consult, zal onze geregistreerde massage therapeut uw huid evalueren en u een geheel realistische huidanalyse geven. Hij zal de verschillende aandoeningen van uw gezichtshuid behandelen met de meest ernstige eerst en hij zal ook de kleur van uw huidkliniek onderzoeken samen met uw medische geschiedenis.

Na dit eerste consult, kunt u dan beslissen of u verder wilt gaan met een massage of alleen een massage, maar voorafgaand daaraan zal de therapeut u een aantal vragen stellen om uw twijfels en gedachten helder te krijgen. Verder kunt u, voorafgaand aan de massage, vrijuit spreken over alle zaken die u ter sprake wilt brengen, Na de massage zal onze huidtherapeut dan uw huid onderzoeken en de juiste massagetechnieken toepassen, technieken die hij speciaal voor u op maat maakt, om u de beste massage te geven.

De duur van de massage is over het algemeen een uur of anderhalf uur, maar het doel van de massage is niet om het ongemak van de training weg te nemen. Het punt van de massage is om de beste circulatie van bloed naar alle werkende spieren van je lichaam te brengen, vooral je benen, armen en torso, wat ook het herstel van je energie en vermoeidheid zal versnellen. Met de meeste van deze massagetechnieken met behulp van reflexologie, bent u in staat om de pijn veroorzaakt door uw training in te ruilen voor een soort van vreugde.

Er zijn ook massage therapeuten die gespecialiseerd zijn in verschillende sporten, zoals aerobics, tennis, of een andere sport van uw keuze. Voor mensen die worstelen met hun grenzen en behoefte hebben aan een hand-over-schouder massage, kan een Zweedse massage net zijn wat de dokter besteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.