Wat zijn de voordelen van staalopslag

Stalen kozijnen


Heeft u de laatste tijd iets aan uw huis gedaan? Of wilt u dat binnenkort gaan doen? Een bezoek aan een Swimcase-winkel is een goed begin omdat u er veel verschillende materialen zoals aluminium, glas, glasvezel, kunststof en hout zult zien. U kunt hun ontwerpen zien en vertrouwd raken met het concept van “gestempeld metaal”, “Vloeibare gietvorm decoratieve gietvorm”, “Lichtgewicht staal”, “Aluminium gietvorm”, “Cement gietvorm” en “glasvezel gegoten kunststof”. Of nog beter, vraag een medewerker waar ze in gespecialiseerd zijn. Als u een gepoedercoate stalen constructie in gedachten heeft, vraag dan: “Wat gebruikt u om gepoedercoat staal af te werken?” Bijvoorbeeld, “Welke machine?” Of, “We kunnen vlekken, of het kan worden geschilderd of gezandstraald”. Vraag ook of de fabrikanten waarmee u werkt een vergunning hebben voor zowel commerciële als residentiële projecten. Dit is een must, tenzij u een aannemer bent.

Er zijn verschillende industrieën die glas-, glasvezel-, kunststof- of aluminiumplaten en -plaatproducten nodig hebben. De bouwindustrie is één zo’n gebied waar de stalen karkassen en panelen de neiging hebben de hoogste prioriteit te hebben. Natuurlijk, werken deze bladen ook zeer goed voor de prefab paneelvervaardigingsindustrie eveneens.

De Voordelen

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het kopen van stalen kozijnen van de beste kwaliteit: ze zijn langer en van een zwaarder kaliber, duurzaam, over het algemeen sterker en beter bestand tegen breuken.

Bijvoorbeeld:

In onze bedrijfstak maken wij geen plaatstalen karkassen; wij maken ze gewoon met de hand, met behulp van een zeer hi-tech metaalwerkplaats in Endlessuff, waar een balk en een bed op een “geautomatiseerd” frame kunnen worden neergelaten en opgetild, en waar een epoxy-afwerking wordt aangebracht. De kosten zijn misschien hoger, maar dan werken we met wat we hebben, en hoeven we niet elke dag tonnen schroot op te kopen! We brengen de frames nooit naar de schroothoop en gebruiken die energie om nieuwe stukken staal te produceren!

Welk type profiel, patroon of breedte ook vereist is, wij kunnen er zeker van zijn dat wij precies het type hebben dat u nodig hebt, en wij doen ons best om ze vele malen te maken, zodat wij op tijd kunnen leveren aan complete tekeningen.

Bijvoorbeeld: het, “IBMahl 10-Ingredients Portable Steel Fabricating System”, dat de fabrikant ontwierp voor de United States Air Force tijdens zijn eerste missie Voorbij de schappen kunnen de panelen netjes worden “geklikt” en gemakkelijk worden opgeborgen in een flexibele containment case die in de achterkant van de “vending” deur glijdt.

En onze fabriek gebruikt reeds aangekochte 2 “x4” panelen om dezelfde 12 voet bij 12 voet panelen ter plaatse te produceren in minder dan een halve dag, met aanzienlijk minder manuren.

De superieure sterkte van onze panelen maakt ze geschikt voor constructiewerkzaamheden met verticale golvingen, en ze hebben vele toepassingen in deze toepassing, en hun lichte gewicht maakt ze gemakkelijk te dragen, en eenvoudig te vervoeren indien nodig.

Lees meer:
Stalen deuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.