Zes tips om de kosten te minimaliseren en het groene pak te maken

groen pak

Onze prioriteit is altijd kwaliteit, of we nu een nieuw pak bestellen of een oud pak nieuw leven inblazen. Op onze oorspronkelijke website gaven wij een reeks van zes tips om de kosten te minimaliseren.

Laten we dus aan de slag gaan. Eerst moeten we de basisvraag van het trouwpak bepalen: Hebben we een dun of een dik pak nodig? Op zijn minst vragen wij de klant of hij denkt een middelzwaar katoenen pak of een zwaarder pak van zijdemix nodig te hebben. Dat is een elementaire vaststelling die de uitgaven zal beperken en onze middelen zal coördineren.

Hoe zit het met de stof? Het beste is om een natuurlijk garen te gebruiken dat ademt. Dit beperkt het krimpen en eventueel borduurwerk. Zijden ½ zomen zijn gebruikelijk en erg rustiek. Wol en kasjmier zijn de beste garens omdat ze comfortabel en warm zijn. Wij houden erg van wol maar het moet wel zo zijn dat de gekozen stof comfortabel is voor het klimaat en de geleverde breisels of wevingen.

Hoe zit het met de constructie? Welk type wollen pak is het beste? In principe is een volledig wollen pak de beste keuze, maar hoe slanker de wol, hoe modieuzer het pak en hoe minder afval, zowel in stof als borduurwerk.

Hoe zit het met de kleur? Het is het belangrijkste van alle kledingdetails.

Een klant die het groene pak overweegt, heeft een aantal keuzemogelijkheden, en deze zijn niet beperkt tot de kwestie van de kleurstelling.

Wat wij onze cliënten vragen te doen is duidelijk de kleurfamilie te vermelden, of zij denken aan een bruintint, middenbruin, lichtbruin, of natuurlijk groen.

Door deze vraag te stellen werken wij aan een opzet die de kosten zal drukken en het groene pak zo beschikbaar zal maken voor een klantenmarkt. Elke kleur die niet specifiek groen wordt genoemd, is geen optie.

Ik ben van mening dat een klant een kleur moet kiezen die past bij zijn eigen huid, ogen en haar en dat het geen vereiste is om een bepaalde kleur te dragen.

Als u middelgroot tot groot bent, kunt u kiezen voor antracietgrijs, middendonker of donker; groen of de lichtere bleke versies hiervan.

Voor de zwaarder gebouwde klanten zou houtskool of grijs een betere match zijn. Velen zoeken een middelgroene of donkerdere tint, waarvan ook lichtere versies verkrijgbaar kunnen zijn.

Een lichtere versie van een van deze kan worden gedragen door degenen onder ons die een beetje kleiner gebouwd zijn. Het hangt gewoon af van je individuele voorkeur.

Een zeer bleke klant kan wegkomen met een lichtgroene kleur die dicht bij medium is met een bijpassende huidskleur.

Donkerder huidskleuren komen beter tot hun recht in een donkerder groen of een zandkleur die lichter is en contrasteert met de huidskleur. Let op het gebruik van groen in de textuur van het pak, de stof en het borduurwerk

lees meer:

Maatpakken Amsterdam 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.